2024-05-15 138 瀏覽
又嚟到元朗食放題喇,極尚大瀛喜永遠都係放題信心保證!自助區有好多日式前菜,今次就係章魚小丸子🍡🤩仲有好多款日式小食😁包括泰式鳳爪、八爪魚、螺肉、中華沙律等等😎放題首要目的當然係要盡情食盡刺身😍三文魚、吞拿魚、赤蝦、甜蝦、油甘魚、北寄貝、帶子、榮螺,所有款式都好新鮮🥳師傅刀功技巧細膩,擺盤精巧、有美感😬大瀛喜喜系列有個好處,就係間唔中都會推出新款壽司😈平時去迴轉店食一件都唔平🤣呢度就可以慢慢食返夠本👍炸物都係我最愛😄芝麻雞翼更加係每次食放題必點,仲有紫薯波波🤤川式烤蠔同樣好吸引👻大大隻蠔,好惹味😋飲品櫃有好多選擇,除咗平時常見嘅罐裝飲品應有盡有之外,呢度比較難得嘅係呢度有埋Apple Cider同Asahi🍺愛酒之人可以盡情暢飲🍻自家製冷泡茶,可以解一解膩👏餐廳有部自助雪糕機,旁邊有啲配料可以加落去😜
又嚟到元朗食放題喇,極尚大瀛喜永遠都係放題信心保證!
川式烤蠔同樣好吸引👻大大隻蠔,好惹味😋
自家製冷泡茶,可以解一解膩👏
餐廳有部自助雪糕機,旁邊有啲配料可以加落去😜