2023-08-27
旺角想食日本野但係壽司郎一定排晒隊所以今次試吓呢間新嘢先 食8:30排咗,等一陣間就入得入邊有吧枱位,亦都有四人枱嘢食自己嘟QR code落單嘢食種類比我想像中多好多本鮪赤身tuna (指定食品75折)$18口感唔錯特選本鮪壽司盛 $128 有吞拿魚唔同部位,大拖 中拖 赤身 仲有軍艦,.愛大拖,油脂滿滿,口感一流,鍾意食吞拿魚嘅一定唔可以錯過。北海道白鳥貝 $18 好似平時少見啲,所以試一試佢,口感煙韌韌,好食嘅貝類火炙左口魚裙邊 $18 大推,入口即溶,油份充足,正日本帆立貝貝刺身 $48清新可口,貝類新鮮,大大粒,口滿一流火炙三文魚壽司 、三文魚壽司、筆記背壽司,芥辣三文魚軍艦$9 -$13性價比高,幾好食三文魚手卷,蔥吞拿魚腩手卷,分量充足。燒三文魚卷自家製玉子燒 $9口感甜美,大人細路都岩食,抵日式燉蛋,茶碗蒸,熱辣辣,蛋既比例調校得岩岩好,必須一試。東京人氣芝士蛋糕 $22其實食完壽司都好飽,但係又想食返少少甜嘢,順便試試件蛋糕,甜度適中,唔會有死甜感覺,幾好。地點極為方便,環境採用日本風格,座位可以觀賞師傅所出品既美食。價格親民,人均300-350就可以大滿足,食物質素
但係壽司郎一定排晒隊
所以今次試吓呢間新嘢先
食8:30排咗,等一陣間就入得
入邊有吧枱位,亦都有四人枱
嘢食自己嘟QR code落單
嘢食種類比我想像中多好多
本鮪赤身tuna (指定食品75折)$18
口感唔錯
特選本鮪壽司盛 $128
北海道白鳥貝 $18
好似平時少見啲,所以試一試佢,口感煙韌韌,好食嘅貝類
火炙左口魚裙邊 $18
大推,入口即溶,油份充足,正
日本帆立貝貝刺身 $48
清新可口,貝類新鮮,大大粒,口滿一流
性價比高,幾好食
三文魚手卷,蔥吞拿魚腩手卷,分量充足。
燒三文魚卷
自家製玉子燒 $9
口感甜美,大人細路都岩食,抵
日式燉蛋,茶碗蒸,熱辣辣,蛋既比例調校得岩岩好,必須一試。
東京人氣芝士蛋糕 $22
價格親民,人均300-350就可以大滿足,食物質素一流。
鮪世市場
旺角花園街3-5號鴻威大廈地下10-11號舖