2019-10-19
經過一星期嘅勞累,真係需要一點點甜提振一下大家嘅士氣!一向很愛lassana嘅咖啡,知道佢地最近喺九龍灣開咗間分店,噚日途經附近忽然想起就試下搵,原來好近九龍灣地鐵,就喺lexus車行上面,環境仲好到不得了,空間感十足,坐低望住窗外藍天同零碳天地啲🌲好chill呀!同幾個partners見到好幾款cake真係好難揀,最後有人話想試榴蓮cheese cake,本來我都唔算太好食榴蓮,點知一試❤️上!榴蓮好足料又唔太甜,質感綿密,一個大概1磅嘅蛋糕6個人分!個個食到😋😋😋話好介紹!真係一個滿足嘅星期五!我地當然有襯埋咖啡,我係會員仲有折㖭!不過可能係新開張未有準備瓦杯,我覺得用紙杯唔太襯個環境所以冇影相,希望下次嚟可以用瓦杯☺️