2016-12-10 900 瀏覽
食素通常都會覺得係中餐既專利,但係完來用素菜做西餐一樣得,仲幾好食tim, 我都係第一次食。食物:叫左兩個晚餐主菜-牛油果素雞漢堡($95)同埋燒威靈頓卷配薯蓉($100),每個主菜配一個餐湯,一款沙律同飲品。餐湯今日係細細碗既蕃茄湯,因為無肉,所以幾清。沙律可以6揀1,揀左藜麥同羽衣甘藍。藜麥好得意,一條條好似蟲蟲甘,配埋青蘋果,好fresh。羽衣甘藍係好似配左千島醬既生果沙律。牛油果素雞漢堡份量足,有埋炸甜薯,係亮點。牛油果醬都好香,塊素雞就同街市買到既一樣。威靈頓卷裡面其實包住好多唔同類型既菇,鍾意食菇菇味道既唔好錯過。飲品可以揀熱豆奶,熱紅茶,凍可樂,凍豆漿。環境:地方就一定唔好坐,我廿零個位左右,店面開揚,食完出面等緊既人就會望住你,一定唔好意思坐耐d.較迫!服務:無特別評價價錢:免加一

食物:

餐湯今日係細細碗既蕃茄湯,因為無肉,所以幾清。

飲品可以揀熱豆奶,熱紅茶,凍可樂,凍豆漿。

環境:

服務: