2023-10-09
Bookmark已久既餃子店 原來旺角都開左分店! 佢既餃子款式好創新吸引 最近仲推廣緊期間限定既餃子酒場 每人都有一杯清酒 飲住酒食餃子都咪話唔chill🍻🥟日shake炸餃 $38第一次食shake shake餃子咁過癮 有和風海苔同麻辣風味兩款口味隨你配搭 兩隻粉都好香口惹味同粉量夠多 夠曬重口味😋🍶日本清酒炸餃子配埋清酒 成件事先夠日式同圓滿! 店員熱心地先推薦品嚐鮮榨生貯藏清酒 較清新輕盈 亦可選擇較醇厚既二段酵母清酒🥟泡菜芝士玉子燒餃子 $68上枱時店員會以火槍燒溶表面芝士 雞蛋煎得香口 餃子上舖滿泡菜同韓式辣醬 味道同口感都非常豐富 餃子就普通豬肉餡 仲嫌唔夠重口味我試左加枱面既辣椒油 麻辣味好出色好夾!🤣🍗火焰醉雞翼 $52雞翼炸到微微香脆 上枱時會點燃酒精 食落除左醃料香仲有微微酒香 點埋個柚子醬 酸酸甜甜平衡返幾開胃🥟黑白松露豬肉湯餃+韮菜蝦皮豬肉湯餃 $52/10隻兩款餃子口味都係預期之內 唔算特別驚喜 反而幾中意個湯底有陣陣豆乳香 飲曬成碗湯喉嚨好c服😇🍢關東煮 $38魚蛋冬菇蘿蔔等配料每樣都有兩件 仲有溫泉蛋 湯底清甜~
🥟日shake炸餃 $38
🍶日本清酒
🥟泡菜芝士玉子燒餃子 $68
🍗火焰醉雞翼 $52
🥟黑白松露豬肉湯餃+韮菜蝦皮豬肉湯餃 $52/10隻
🍢關東煮 $38
魚蛋冬菇蘿蔔等配料每樣都有兩件 仲有溫泉蛋 湯底清甜~