2021-06-27 78 瀏覽
Fratelli restaurant 香辣蒜片鮮蝦欖油意粉魚丼之堡(黑糖包)荔枝梳打oreo朱古力沙冰價錢💲: $118set/ $108/ $38/ $48-🆗香辣蒜片鮮蝦欖油意粉 。份量都幾多,食到底先有微微的辣味,唔食辣的朋友都可以叫🤤蝦都算大隻好同新鮮,幾爽口🤪 意粉就正常,用左啲蒜蓉炒,幾香口咁。不過呢個意粉有d係屋企煮的感覺🤐跟餐配湯同甜品,南瓜湯好飲,幾重南瓜味,好綿滑。甜品係一件黑森林蛋糕,正正常常🤔-✅魚丼之堡(黑糖包)。我哋見呢個漢堡比出面個啲特別🤩平時出邊通常都係牛肉豬肉雞肉魚,但係佢呢個係煙三文魚配吞拿魚,個配搭好新奇有啲似食緊日式丼飯,所以就叫咗來試😏本來我以為好唔夾好奇怪,但食落又唔錯☺️ 兩種魚都好新鮮,又大塊。加埋蟹柳蟹子,完全係海鮮盛宴🥳 醬汁係我最愛的蛋黃醬,唔會太乾🤓個黑糖包食落有種好健康嘅feel,好似outback個啲咁。佢配嘅薯條,係熱辣辣,啱啱炸好嘅 外脆內軟,如果份量多啲就好了🤣-✅荔枝梳打,荔枝梳打好飲,唔會話太甜,上面仲有兩粒荔枝😝而個沙冰都唔錯,係肥仔之選😚-整體正常發揮,會比較建議來呢度叫burger。款式多,味道都👌🏻。
Fratelli restaurant
香辣蒜片鮮蝦欖油意粉
魚丼之堡(黑糖包)
荔枝梳打
oreo朱古力沙冰