Aloha Pizza🍕 $148 8折$118 (7.5/10)Pizza嘅料有Pineapple🍍 Ham 🥓, oregano 🌿,san Mariano tomato 🍅, mozzarella 🧀 一打開個外賣盒有驚喜,估唔到咁足料,菠蘿大片裝上,酸酸甜甜好Juicy。 而Ham 亦都好大片同好滑嫩,但咸香味唔算好突出,因為佢隻蕃茄醬偏酸同重口咗少少🤏,有啲遮咗其他味,但整體黎講係幾開胃,同唔會覺得好heavy🤰🏻而pizza手工餅底都好唔錯,唔係薄到脆個種,係啲厚度嘅薄餅底,食落口好煙韌同埋好重麵粉香🍞Extra Comment 🖍•餐廳環境幾靚,佢依家外賣仲有20%off,但原來佢Openrice做緊65折堂食優惠,好彩半個鐘車程,都keep到個pizza 熱辣辣🔥•餐廳所屬個商場有個空中花園,環境好靚又有枱又有散步徑,仲有耳塞提供,幾有心思🌱
Aloha Pizza🍕
$148 8折$118 (7.5/10)

Extra Comment 🖍
Aloha Pizza