2011-07-01 104 瀏覽
這一餐是今晚第二個晚餐, 因之前個餐未飽, 又醒起唯珍就係左近, 知道搬了新舖但都是和舊舖同一條街所以不難找的. 時間大約七點, 已差不多滿座, 格局跟舊舖差不多, 只是整個裝修都是新的.($6)好大杯一杯滿滿的, 凍凍的, 真是一流的~~豆味很重雖然覺得偏甜但都可接受($12)酸辣湯味道適中很適合我口味, 重點是...很足料啊..有蘿蔔絲, 木耳, 豆腐, 葱花等等..而湯又未會太稀差不多每枱都叫煎餃, 餡餅等等... 阿姐真係煎過不停呢~~~~~($12)新鮮煎起就上碟所以比較油, 餃子大大隻, 皮很薄望真些可以隱約見到內裏的餡料, 咬開口有很多肉汁啊~~~~~~~~~~~~雖然地方比較窄, 坐得不太舒服. 但勝在食物取勝一切, 本以為搬了新舖加上物價上脹, 一定會加價. 誰不知望望餐牌是跟以往一樣的. 真有人情味呀~..會繼續支持唯珍!!!!!!!!!加油啊~
這一餐是今晚第二個晚餐, 因之前個餐未飽
豆漿
酸辣湯
..有蘿蔔絲, 木耳, 豆腐, 葱花等等..而湯又未會太稀
阿姐忙於煎餃中...
煎餃
足料

..會繼續支持唯珍!!!!!!!!!加油啊~
2011-06-30
豆漿
酸辣湯
阿姐忙於煎餃中...
煎餃
足料