2019-06-21 1775 瀏覽
呢間一路都好想試,但成日lunch time 都無位,今日見男友無飯開就收工黎食。呢度環境都幾骨子舒服,咁啱對住個位仲有隻熊貓,連d 吊燈都好靚🤩。✨晚餐價錢都唔貴,加$20 可以配餐湯/沙律,特飲有半價。野食除左西式仲有中式野㨂,見pizza 都幾多人叫,聽佢講個皮係即場搓。✨黎呢度最想叫呢個富士山特飲,不過就無半價lu~~ 佢個顏色好靚,漸變既藍色好透心涼,啱晒咁熱既天氣。面頭係好滑既奶泡,飲左一啖之後,d 泡開始慢慢湧出嚟🤣好似火山爆發咁。因為入面有爆炸糖,成個意境出晒黎好得意。✨入面係波子汽水既味道,一開始覺得唔夠甜,原來係未攪混,攪混左之後飲好飲好多,呢杯加創意分。✨明太子意粉($102): 佢個汁好香忌廉同奶味,可惜明太子唔夠多,食唔到微辣既感覺。不過個意粉韌度啱啱好仲好掛汁,帆立貝有四粒都幾鮮味,如果多d 明太子既話會更好食💪✨柚子雞定食($88): 佢個前菜幾好食,蓮藕個汁酸酸地好開胃,木耳都幾辣因為我唔食得辣🤣但係醒神既。✨平時多數食柚子雞翼,原來用雞聊炒都唔錯,甜甜地配埋紅黃椒幾清新,而且份量都幾多。✨香辣雞翼($38): 我地唔食辣所以辣油另上,點左少少都幾辣。個

富士山特飲

✨香辣雞翼($38): 我地唔食辣所以辣油另上,點左少少都幾辣。個雞翼都幾大隻,灘左陣食都仲係勁熱辣辣,外皮微微脆,但d 肉勁嫩勁多汁。呢個好抵食,如果食得辣應該更加正👍🏻
香辣雞翼

富士山特飲