2024-06-29
新蒲崗餐廳推介❤️👍🏻呢度坐得舒適之餘食物質素不錯。餐廳服務態度亦都好好,感覺好舒服整潔。上菜速度亦相當理想。前菜沙律菜好新鮮爽脆。雜菜湯熱辣辣好足料ok。🤗辣茄汁蟹肉扁意粉💁🏻♀️😍配有好多蟹肉。啖啖肉。醬汁份量充足,意粉掛滿醬汁又彈牙🥰仲好到香噴噴。成個意粉都好美味好夾。烤美國西冷10安士配燒汁美國西冷肉質Juice幼嫩👍🏻。好香烤火味。肥瘦適中,大大塊超抵食👍🏻。伴碟蔬菜蕃茄仔好新鮮,薯條熱辣辣炸得好脆好好食。綠茶latte。& 凍檸檬茶餐飲好大杯。latte做得好好好專業。食飽之後,仲可以一路傾偈一路飲嘢。真係好適合朋友gathering 👍而且Menu仲有好多其他選擇,相信都好出色。❤️ 感受到用心製作👍🏻。好難得新蒲崗可以搵到一個咁舒服嘅聚腳地方,所以我都極之推介。會繼續嚟。
前菜沙律菜好新鮮爽脆。雜菜湯熱辣辣好足料ok。🤗
辣茄汁蟹肉扁意粉💁🏻♀️
烤美國西冷10安士配燒汁
綠茶latte。& 凍檸檬茶