🤑 三文魚大蝦帶子丼 $88🤑 雙重三文魚丼 $78🤑 加拿大海膽 $248🤑 三文魚腩手卷 $18 ———————————————星期六晚family night同屋企人試日本料理🥰上網睇review好似唔錯 決定試下 再share我嘅review比大家😊舖頭望落好細 得幾張枱 但原來有樓上位置 唔算好full當然最好 可以先打去book位 咁就萬無一失🤣🌟 三文魚大蝦帶子丼 $88 🌟所有刺身都大大舊 低於$100嘅情況下 完全驚喜🙈三文魚切到好厚 尚算新鮮 好滑好香三文魚油香味😋大蝦都對得住個名 相當足料👍🏻帶子大大粒 好厚實😚好多飯 食完超飽 好滿足😆🌟 雙重三文魚丼 $78 🌟係三文魚+火灸三文魚飯🤣刺身同樣厚實 啖啖肉 好吸引😋🌟 加拿大海膽 $248 🌟有得揀 加拿大/墨西哥/韓國 嘅海膽 問左職員意見後 我地揀左濃味啲嘅 加拿大海膽食完覺得唔係好重味🧐重點係 好腥😣唔係想像中咁好食 有啲失望 可能下次試其他款式嘅海膽🧐🌟 三文魚腩手卷 $18 🌟街舖價錢 高級質素😍冇諗過咁平嘅三文魚腩手卷可以咁正!三文魚腩超厚 非常香 有少少入口即溶嘅感覺😚性價比超高😊————————
🤑 三文魚大蝦帶子丼 $88

唔係想像中咁好食 有啲失望
可能下次試其他款式嘅海膽🧐

🌟 三文魚腩手卷 $18 🌟
街舖價錢 高級質素😍
冇諗過咁平嘅三文魚腩手卷可以咁正!
三文魚腩超厚 非常香 有少少入口即溶嘅感覺😚
性價比超高😊
———————————————
評分🔖 (5⭐️為滿分)
味道:⭐️⭐️⭐️⭐️

🕵🏻‍♀️ #youngcfood_japanese
📍海膽仔
📍新蒲崗衍慶街2-32號新蒲崗大廈地下Q號舖
👣 港鐵黃大仙站 C2 出口, 步行約11分鐘
#hkfoodblogger #hkig #discoverhongkong #hkfoodie #instafollow #diningcityhk #foodstagram #bestfoodhongkong #bestfoodfeed #foodphotography #topcitybiteshk #openricehk  #吃貨 #支持小店 #香港美食 #hkcouple #hk #852 #hkiger #香港人 #香港 #相機食先 #hkfood #hkfoodstagram #食好西 #吃貨人生
2021-09-02
10 分鐘 (堂食)
三文魚大蝦帶子丼
  • 雙重三文魚丼