2021-10-31 848 瀏覽
再次幫襯係新蒲崗呢間小店Wanna Eat, 呢間餐廳裝修感覺上似cafe, 但原來食物係幾多元化:西、中、台、韓都有啲,加上飲品類別都好多選擇😙加上環境都幾舒服,適合我哋呢啲嚟傾偈,又有得食嘢飲嘢嘅好地方☕️講返食物,我哋今次楝咗”麻婆豆腐”真心呢個有驚喜,豆腐非常嫩滑而且又香又夠麻,配白飯係一流! 岩鍾意食辣既朋友⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️蜜糖芥末雞翼$42一客, 竟然大大隻, 外皮脆脆又唔厚粉,內裏肉汁豐富又夠香口,仲有5隻又配上酸酸甜甜嘅沙律菜, 呢個價錢勝價比! 推!⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️韓式芝士泡菜豚肉飯,個人就覺得正常好味,芝士夠多,味濃人之選⭐️⭐️⭐️⭐️煙三文魚凱撒沙律🥗份量夠多,三文魚都幾夠新鮮⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️✨呢間既咖啡幾特別,我叫咗杯薄荷咖啡✨其他飲品選擇都多,今次叫咗蜜桃乳酪沙冰🍑⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

講返食物,我哋今次楝咗”麻婆豆腐”