2017-11-15
呢間California Pizza Kitchen係我其中一間食堂,一個月最少食兩三次,貪佢價錢平,而且食物質素唔錯,服務算係咁…早排佢做左個內部裝修,有d貪心佢會加價,好彩無,而且食物質素無變,同大家分享下。今次我都係透過openrice個 app訂位,無收錢,無賣廣告成份,用app訂位真係好方便,而且當日個stuff都有打黎confirm booking,值得加分!裝修後門面無乜大改變,換左幾盞燈咁啦內部變化不大,換左個牆紙做綠色,怪怪地,好似入左ikea咁…因為我地主菜唔會叫pizza,所以頭盤叫左呢個小簿餅,都幾好食!主菜叫左兩個意粉同牛扒,呢個白汁蒜香雞意粉個汁有d太傑…同意粉有d淋左少少,我個人比較鐘意食硬硬地個種意粉,不過整體都ok,最欣賞係如果你想加芝士,佢地會即場炮d真芝士比你,唔係芝士粉,呢個抵讚!黎左好多次見到餐牌上有呢個宮保雞意粉好多次,今次終於叫左,甜甜地,少少spicy,以試下fusion野嘅心態黎講覺得都ok,不過我個人都係鐘意正常汁多d另外仲叫左佢嘅牛扒,好老實,以佢唔洗200蚊有呢價有呢個質素,我比100分佢!一定要食!呢個價錢,可以話又抵又大份又好
裝修後門面無乜大改變,換左幾盞燈咁啦
另外仲叫左佢嘅牛扒,好老實,以佢唔洗200蚊有呢價有呢個質素,我比100分佢!一定要食!呢個價錢,可以話又抵又大份又好食!必點!
整體:係一間好岩任何組合去食嘅餐廳,拍拖,大班朋友,一家大細都好岩!價錢合理,食物能保持水準,服務唔太差,推介!