2022-09-11 777 瀏覽
💭呢日行過觀塘廣場見到幾層新裝修既鋪面,依家d馬會幾時裝修到咁Grand 架, 普通投注站竟然都有餐廳係入面既?原來係zensory Zero 既分店黎🌸痴__線朱古力 Crazy Chocolate (HKD 50) 🌟🌟🌟🌟🌟呢杯朱古力齋望到個樣都知道一定好飲,杯面鋪上左朱古力、朱古力絲仲有朱古力粉。以為杯野會好漏好甜啦,原來入面唔係d 朱古力杰撻撻熱朱古力原液風,而係甜度唔過份既朱古力飲品,所以飲曬一杯都唔覺得膩~推薦!🌸豬扒。大滿足早餐 Pork Chop All Day Breakfast (HKD 148) 🌟🌟🌟🌟配:法國無花果。有機伯爵茶果醬All Day Breakfast 通常唔會難食得去邊,呢度個多士係貓貓形狀既,好得意!果醬味道吸引,無花果粒粒切得好大力同埋同伯爵茶味好夾,可以一試!🌸脆炸蕃薯條 Sweet Potato Fries(HKD 48)🌟🌟🌟每次食cafe都會叫小小炸野滿足自己既junk food 胃!炸蕃薯條比起炸薯條感覺無咁guity, 但係熱辣辣炸起黎既炸物真係可以令我好滿足!🌸 燉和牛肉。扁意粉 Braised Wagyu Beef Ling

癡__線朱古力

配:法國無花果。有機伯爵茶果醬

all  day  breakfast

炸蕃薯條

🌸 燉和牛肉。扁意粉 Braised Wagyu Beef Linguine (HKD 92)🌟🌟🌟

味道唔錯的一個意粉,略顯有dd 漏

💭餐廳有三個入口,但係只得一個入口有安排職員帶位,所以有d係另外兩個入口進入餐廳既客人可能就唔係好知道餐廳座位安排係店,如果人手多d 處理埋呢個問題就好啦

2022-09-03
癡__線朱古力