餐廳: 稻香 (屯門時代廣場南翼)
資訊:

2023-07-04 701 瀏覽
3點叫野食,叫左個煎蝦米腸,咸水角 、燒賣、珍珠雞同豬肚雞扎3點20出一碟煎蝦米腸,跟住再等啦,27分都未有,叫個樓面埋黎問吓可唔可以睇下啲嘢食進度,驚廚房漏單,佢去印張單比我(果吓我打哂問號?),首先我係QRcode落單,所以可以自己睇,我同佢講可以幫我跟下嗎?佢問我黎左咩,我話剩黎左一樣,跟住佢就答,我地啲野即叫即做要等耐啲(聽落都好正常),我話明白,但都差唔多半個鐘可以幫手跟嗎?跟住黎料(佢重覆答,round1)我地啲野要等30分鐘左右,但如果你趕時間可以出去同櫃檯講取消,我話我唔趕,我剩係想你幫我跟吓(佢冇任何諗住幫我問既意向)(佢重覆答,round2)我地啲野要等30分鐘左右,連埋運野食出黎要再耐啲,但如果你趕時間可以出去同櫃檯講取消(黑人問號???)(佢重覆答,round3)我話我係叫你跟,你做咩係咁叫我埋單?我叫你跟,你跟完同我講聲未得囉,做咩係咁叫我去埋單取消?(點解咁得佢自己先知),😅😅佢仲好意思繼續講(round3)如果你趕時間可以出去同櫃檯講取消,唔係我就幫你跟進,佢而家先講呢句野!!!(夠竟我聽左啲乜野!)其實請佢番黎係為左叫客去取消單,間公司真係要多謝佢,咁為

其實請佢番黎係為左叫客去取消單,間公司真係要多謝佢,咁為客著想,同時係佢鍥而不捨重覆稻香出野食時間,我已經了解倒出野食時間最基本30分鐘未計姐姐拎野食出黎既時間,謝謝
2023-07-04
30 分鐘 (堂食)
午餐