2022-07-26 119 瀏覽
· 芝士煙肉焗薯格 / 芝士焗粟米脆片(加配)$15@1因為跟餐小食會細份啲,所以放埋同一個容器焗,芝士煙肉焗薯格好好味😍😍,薯格出乎意料地脆口,口感perfect池,再配埋咸香煙肉同2款芝士💯必點!粟米脆片比較起黎就好普通了。· Taco Set / $98Taco有5款口味,分別有2件同3件set,今次揀咗3款(圖2左起):墨西哥辣雞,十五味豬腩,吉列蝦。即叫即整熱辣辣,最鍾意墨西哥辣雞,有少許芝士喺面,香料味十足!十五味豬腩:肉唔會好肥膩,不過食唔出有邊十五味🤣但味道不錯。吉列蝦係fusion系列,還可以,覺得同夾餅唔係好夾。跟餐有配沙律同餐湯,椰菜絲沙律酸酸甜甜好開胃,餐湯係番茄湯,好濃郁,鍾意加咗地道香料👍🏻👍🏻餐包夠脆。
· 芝士煙肉焗薯格 / 芝士焗粟米脆片(加配)$15@1

· Taco Set / $98