2021-01-16 360 瀏覽
🇭🇰好好便當·呢間係我地搭車既時候經過見到新開 好似幾legit就買左外賣翻屋企食😙大家請無視後面因為wfh好亂既書檯🤣🤣·滷雞腿香菇滷肉便當$58佢超級良心 份量超多 而且擺盤好靚 食外賣都食得開心D😌佢個蘿蔔超級入味 滷蛋都唔錯 不過佢個滷肉就真係比較肥 大半都係肥肉 一定要咬走🙊😂佢個雞腿都唔錯既 好大隻 而且唔會柴曬 不過肉質就一般🤭·台式小吃拼盤$68呢個拼盤選擇超多 而且每款都有4-5舊 超豐富🥳不過佢調味得面頭少少七味粉 如果可以係椒鹽一定仲夾😈雖然外賣攞到翻屋企淋左少少 但係都仲ok既 唔會話變左一pat野😂😂佢個香腸超大條 而且肥瘦比例好好 蒜蓉味都好出 唔錯🤤花枝丸同墨魚卷都ok既 唔會太粉 仲有少少口感😙不過個杏鮑菇炸皮就有D太厚 而且鹽酥雞有少少鞋 呢兩樣麻麻地🤣🤣 ·📍鰂魚涌英皇道937號地舖
🇭🇰好好便當

滷雞腿香菇滷肉便當$58