2022-04-22
呢間旺角嘅ruby tuesday地理位置都幾方便🤩旺角地鐵站一出行幾分鐘就到啦😙佢嘅裝修都幾有格調🤩仲有啲打卡牆都幾特別😙都可以影下相㗎☺️而家仲可以用手機app落單先,差唔多時間再去外賣自取😛慳返咗唔少等野食嘅時間☺️拎外賣個陣仲見到佢地話而家開返堂食會有free-flow promotion🤩好似都幾抵咁呀🥢露比芝士薯條呢份芝士薯條真係夠哂大份呀😻😻炸嘅時間啱啱好,令到薯條好香脆🥰薯條上面仲佈滿咗好多煙肉粒,令到味道更加香濃,真係色香味俱全😋😝🥢阿爾卑斯山漢堡面包經過烘烤,咬落去口感都幾香脆😛因為個包實在太大啦😂大到餐廳要分開2個盒黎擺😝果然係阿爾卑斯山咁大座😌😝而佢嘅牛肉仲好結實彈牙,仲有大大層芝士熔咗係牛上面😍口感一流😋🥢手撕豬墨西哥烤薄餅薄餅食落口好有層次😻當中都幾多餡料係入面,每啖都咬到手撕豬嘅肉😋佢仲有bbq醬汁可以點住嚟食☺️幾有墨西哥味道😜🥢紐約芝士蛋糕芝士蛋糕質感好光滑柔軟,密度都幾高,入口即溶🥰即使係外賣,餐廳仲好貼心準備埋忌廉同埋果醬比我地加上去☺️真係增加咗唔少口感😙
🥢露比芝士薯條
🥢阿爾卑斯山漢堡