餐廳: 意蠔屋 (小西灣道)
資訊:

2016-03-13 293 瀏覽
是咁的,今日有野做要落小西灣,見到有間新開張既意蠔屋,之前係北角已經試過食一次下午茶都覺得ok,點知中左伏我地入到個鋪超級細,加埋得果7張枱,坐既時候好迫,都算啦,地下仲要有灘水但係都沒人清潔。我地叫左蕃茄牛柳天使面同芝士焗海鮮飯首先叫左兩碗白湯,老老實實唔差不過都係味精開出黎。不過之後主菜先伏,果個天使面唔知系咪落左辣椒油,完全食唔到蕃茄汁果味之後果焗飯簡直劣食,第一d飯都唔熱,完全唔似有焗過,之後入面d料先大獲,入面隻蝦有殼都算啦,唔知點解隻蝦係預先炸過,個皮仲要有陣味,極度反胃。我地叫左杯凍檸茶同熱咖啡,我個人覺得杯咖啡係最正路,唔知係咪咖啡機開出黎,埋單仲要收加一,唉食完拿拿臨走算

,埋單仲要收加一,唉食完拿拿臨走算

2016-03-13
5 分鐘 (堂食)