2021-06-02
終於試左聯仁街新開間餐廳,前排成日經過,見佢招牌有串燒 +煲仔飯 ,無煮飯就落去試試入面大概9-10張枱 食串燒黎講環境算舒服乾淨坐得闊落 又有台式飲品 fusion?!見佢有酒飲,叫返支配下串燒呢個燒豆卜正 表面脆入面軟 配甜醬 食落似食緊臭豆腐好味芝士煙肉大啡蘑 一切原來入面流心蛋醬 食落幾match 再次試試佢既海鮮 食得出好新鮮 份量都大 扇貝 聖子 鮑魚 好味個白鱔燒得好脆皮 D肉吾乾 可以大舊d就大滿足喇蠔$58有4隻 ,仲要大大舊肉 真心抵食 燒海🦐食得出新鮮雖然夏天食煲仔飯感覺有d熱 但好彩室內冷氣好夠 賣相不錯 好多有飯焦 冬天食應該仲正!個雞軟骨出奇好味,送酒一流食食下 店員問食唔食潮汕涼拌魚皮 原來餐牌無的 限量供應 朋友們都表示送酒一流 爽脆 乾淨宜家都好少地方有得食 呢度竟然有好少地方有燒雞子食 通常打邊爐食 又幾惹味喎呢個好似叫萵苣豚肉卷 賣相ok 份量多 不錯食返d菜 平衡下 韮菜燒得夠香 整體黎講 會再去 朋友吹水一流 服務ok 終於食串燒可以坐得舒舒服服 食物質數亦不錯 可以一試!如果冷氣可以調返吹上去就更好
見佢有酒飲,叫返支配下串燒
呢個燒豆卜正 表面脆入面軟 配甜醬 食落似食緊臭豆腐好味
芝士煙肉大啡蘑 一切原來入面流心蛋醬 食落幾match