2012-09-20 28 瀏覽
之前成日幫親新北江的pizza hut,但7月底執左,到8月中就在天水圍銀座重開,環境比以前大,座位多了,店外的環境也舒適很多。新北江的pizza hut在平日多數都唔駛等位,以為搬左黎銀座就會好多人,點知得新開張頭幾人叫多d人等位,到9月就唔駛點等,7點幾去到,即刻有位!點了一個夏威夷pizza和豬肋骨,上菜速度都算快,先來pizza,食到一半,豬肋骨都上埋。夏威夷pizza:熱辣辣,都好足料,上面有好多芝士,唔駛加芝士粉都好有芝士味。豬肋骨:好大份,一個人應該食唔晒。d骨好入味,肉質嫩滑,算係好多肉汁,加埋佢d醬汁,仲惹味,不過老公就覺得d醬汁咸了一些。配埋薯條和沙律,薯條就燶了一些,太乾身;沙律都算新鮮,不過得幾片菜和兩片蕃茄,沙律汁得幾滴,唔夠~但整體都好鍾意呢個豬肋骨,可以encore。呢排做緊promotion,單點呢個豬肋骨,會員可額外有25分,好著數。

夏威夷pizza:

豬肋骨: