2023-12-26
.⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯ ♡⋯⋯⋯♡⋯呢個係一間位於土瓜灣新開嘅日式餐廳。鮮選五點刺身分別有三文魚、生蠔、赤蝦、白身魚和吞拿魚,每一款都非常新鮮,而我自己就最鍾意赤蝦,蝦身彈牙又鮮甜。刺身沙律包含多款海鮮,如三文魚、帶子、吞拿魚和蟹籽,相當豐富。鮮燒玉子三重奏 聽個名就知唔係普通嘅玉子燒,玉子入面包裏住海膽、蟹膏和芝士,仲有極邪惡嘅拉絲。鮮燒甲羅配多士先將鵪鶉蛋漿倒入蟹蓋入面再混和蟹膏和蟹籽,可以食到濃厚嘅蟹膏號鮮甜味道。鰻魚炒飯 厚身又大塊嘅鰻魚,連同鰻魚嘅油脂滲哂入飯粒入面,非常香口。免治雞肉串雞肉串入面加入咗軟骨同雞肉,所以食落特別有嚼勁。迷你壽司蛋糕唔講仲以為係生日蛋糕,上面仲插着發光嘅燈牌,真係好靚呀。如果唔想錯過其他好介紹,記得follow我呀😘多謝大家!!!你嘅支持就係我嘅動力!記得點讚❤️⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯ ♡⋯⋯⋯♡⋯鮮燒 • 酒屋 (土瓜灣)土瓜灣九龍城道10-16A號聯業大廈地下B號舖 ⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯ ♡⋯⋯⋯♡⋯
⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯ ♡⋯⋯⋯♡⋯
呢個係一間位於土瓜灣新開嘅日式餐廳。
鮮選五點刺身
刺身沙律
包含多款海鮮,如三文魚、帶子、吞拿魚和蟹籽,相當豐富。
鮮燒玉子三重奏
鮮燒甲羅配多士
鰻魚炒飯
厚身又大塊嘅鰻魚,連同鰻魚嘅油脂滲哂入飯粒入面,非常香口。
免治雞肉串
雞肉串入面加入咗軟骨同雞肉,所以食落特別有嚼勁。
迷你壽司蛋糕
唔講仲以為係生日蛋糕,上面仲插着發光嘅燈牌,真係好靚呀。
你嘅支持就係我嘅動力!記得點讚❤️
⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯♡⋯⋯⋯ ♡⋯⋯⋯♡⋯
鮮燒 • 酒屋 (土瓜灣)
土瓜灣九龍城道10-16A號聯業大廈地下B號舖