呢日dayoff帶呀b來到呢間新開的寵物餐廳,點解會專登帶呀b來?因為真係好多打卡位😂.餐廳走日本風,和服bb準備好同櫻花富士山影相🌸不過最吸引呀b係個波波池,玩到唔捨得走,jo平日下午去就唔算多人影得好開心🥰.呢間寵物餐廳好貼心,入門口已經有寵物換片位,而且有好多寵物商品賣,每一個打卡位都係為寵物設計,雖然我覺得都好岩阿B影哈😂仲有狗狗Menu!大人狗狗都唔怕餓親🥰.食物方面走日式一點都唔馬虎,三文魚親子綠茶忌廉意粉($88)抹茶白汁好特別,濃濃的抹茶口味好甘甜同三文魚子好夾,麵好彈牙非常不錯,同凍咗一樣好好食抹茶味反而更加出!驚喜🤩.滑蛋旋風鰻魚飯($88)一樣吸引,一上枱就好igable,旋風炒蛋好吸睛😍好喜歡炒蛋細滑蛋味濃,配上鰻魚飯一定冇得輸👍🏻.點了兩杯咖啡最喜歡狗狗拉花🐶好得意,味道不錯的❤️.旺角嘅樓上Cafe地點方便,又坐得舒服環境又靚價錢唔貴,又可以帶阿B同寵物消磨一個下午,性價比好高!

點了兩杯咖啡最喜歡狗狗拉花🐶好得意,味道不錯的❤️