位於黃埔蔡瀾美食坊嘅西餐廳,超高級氣氛但親民價錢 ~ 餐廳已黑白色為主調,入到去最eyecatching嘅當然就係佢嘅吧枱啦~ 低調得來有一種華麗嘅感覺~ 環境以約會或者聚會來講都好適合 ~ 打卡friendly(*゚∀゚*) Food /Dessert : 📸📸📸.5 /5Environment : 📸📸📸.5 /5 Price 💵 Set A - $178 野菜親子煙三文魚沙律 - 煙三文魚唔會太鹹而且竟然有三文魚子做點綴,估唔到set嘅沙律都整到咁靚~ 日式蟹膏蟹肉意大利飯 - 滿滿嘅蟹肉,再加咗蟹膏入去意大利飯,真係蟹味十足~ Set B - $238 黑松露野菌蟹肉焗蟹蓋 - 黑松露味意外地好出,好多蟹膏同埋蟹肉 ~ 德國脆皮鹹豬手配酸椰菜 - 豬皮超脆! 加上自家製嘅蜜糖芥茉醬,同埋酸椰菜( 個人超鍾意) , 好正宗嘅德國鹹豬手! Mocktail :Virgin rose lychee mojito - $18 Boring punch - $18 只需要加$18就可以飲都特色飲品! 性價比極高~ 推薦值: ⚜️⚜️⚜️⚜️/5 夜晚食飯好去處~ 有格調嘅晚餐!

打卡friendly(*゚∀゚*)
Food /Dessert : 📸📸📸.5 /5
Environment : 📸📸📸.5 /5

Price 💵

Set A - $178

Set B - $238

Mocktail :
Boring punch - $18

只需要加$18就可以飲都特色飲品! 性價比極高~

推薦值: ⚜️⚜️⚜️⚜️/5
夜晚食飯好去處~ 有格調嘅晚餐!