2024-09-08
之前喺台灣見過呢間嘢,估唔到近排喺香港開咗,咁就一於約friend嚟試吓啦入到去空間都算大,我哋5:00去食,所以唔使點樣等位入到去職員好好地介紹咗唔同嘅餐俾我哋,由於我哋又想食海鮮又想食牛肉,所以各嗌咗一個set 入嚟嘅時候我見到有自助吧,入邊有韓式小食同埋生菜放題,只需要每個人加$25 ,所以我哋就決定升級試吓個放題佢個放題都幾多嘢食,除咗有各類型嘅蔬菜,仲有唔同嘅韓式小食,我就好鍾意食佢嘅鵪鶉蛋同埋泡茶超級推薦呢個蟹膏飯,平時出去食烤肉都成日食紫菜飯,但係呢一度加咗蟹膏,而且份量好多,絕對可以做到一啖飯一啖蟹膏另一個飯我哋嗌咗日式玉子飯,相比之下蟹膏飯就出色好多啦肉類方便,我覺得佢每種肉都好好食,特別喜歡食佢嘅牛舌,所有肉類都好香,我會推薦食佢哋嘅牛肉海鮮方面,蝦都幾新鮮好食,北寄貝就偏向淡味啲食完之後又好想試佢哋嘅甜品,所以嗌咗奶凍同埋Tiramisu ,職員好細心等我哋食完餐先再問我哋上甜品,兩種甜品嚟講會比較鍾意食個奶凍,奶味好重Tiramisu就同出邊嘅差唔多冇話特別好食。環境都算幾好坐,兩個人坐嗰張枱都好大,所以下次會再幫襯
入到去空間都算大,我哋5:00去食,所以唔使點樣等位
另一個飯我哋嗌咗日式玉子飯,相比之下蟹膏飯就出色好多啦
海鮮方面,蝦都幾新鮮好食,北寄貝就偏向淡味啲