2016-11-16
11月11日新開張,係正老公生日。新店唔敢試住,都係等佢開一排先會幫襯,遇正今晚唔想煮,上網揾下佢有無特價野食先。點知出奇地多,唔係特價只可選一款,放大細字睇都無限order一款,所以即去試,不過我係未坐低前問定有乜限制同賣哂未,因為係數量有限麻。點知我想食果d都有,即揾位坐。價錢唔算太貴,但份量係好足。2人食,叫左4 款真係有d過份。片皮鴨 .... 正,全皮少肉。沙薑雞,都係特價野,以為係比例牌,點知係全隻,更係食唔哂要打包走喇!!!但講真隻雞好老,d肉好乾。粉絲蟹,有1隻,肉ok, 係d粉絲差左d, 無汁又硬,上台時賣相真係差,同埋都成$98,都唔係平。蒸黃立倉,ok好味,又大條又好肉,不過前後台既送都黎哂,遲過我地入坐,佢地order既都上哂台,有張台重食埋走埋,但我地既魚,食哂其他野都未到,唯有追單,好快,即到 .....我唸要即蒸耐d喇另外服務真心係好,可能重係新喇,比起其他酒樓算係好好態度,要乜都即比唔會耍我走左去等好耐果隻,希望keep住,因為呢間個位真係無1間做得長呢!
點知我想食果d都有,即揾位坐。
片皮鴨 .... 正,全皮少肉。