2020-09-23 143 瀏覽
太子花園街中間開咗間新嘅韓式多士店,配料款式都幾特別!大家可以去試吓,順便欣賞吓佢哋舖頭嘅裝修!😋 冬蔭公雞扒多士 $48睇落雖然無爆餡嘅感覺,但食材絕對真材實料!紅色嘅醬就係冬蔭公醬,冬蔭公味幾香,辣味去到條脷就無咗,啱晒唔食得辣嘅小編🤪 如果你食到好辣就可能會唔係好夠喉,如果可以畀客人揀辣度就好😗 雞扒係即煎,脂肪已經挑走晒所以食落啖啖雞肉嘅香味。多士都係啱啱烘熱,少少燶又唔係勁脆,唔錯!😋 日式鰻魚紫菜蛋多士 $55呢個又好爆餡🤣 因為啲滑蛋真係好滑,有種失控嘅感覺,小心啲食嘅話都幾豐富🤨 拎上手都好熱,鰻魚大約半條左右,軟腍度適中,韌韌地,鰻魚lovers一定會鍾意!鰻魚同滑蛋中間隔咗塊紫菜,食落多一重口感😝佢哋呢度請好多後生仔工作,大家路過或者特登去嘅話可以去畀啲支持佢哋!

😋 冬蔭公雞扒多士 $48

😋 日式鰻魚紫菜蛋多士 $55