琴日我同朋友去咗馬鞍山新開嘅Anna試身,環境幾舒服,服務員都好友善,真係感覺唔錯。我哋叫咗一個燒雞同西班牙海鮮飯,價錢都係88蚊,仲加十零蚊升級套餐,包埋一個湯、一個小食包同飲品,性價比超高!**燒春雞**燒春雞方面,雞肉嫩滑,咁容易脫骨,配埋嗰個特別嘅蒜蓉汁,味道幾正,仲有啲似細個食撈冷麵時食嘅蒜蓉汁。**西班牙海鮮飯**朋友叫咗西班牙海鮮飯,上面嘅青口真係勁大隻,食落非常好味,超級吸引。**小食**我哋揀咗炒蘑菇,蘑菇好多汁,炒得啱啱好,口感一流。**濃湯**自家濃湯可以揀椰菜花煙肉忌廉湯或者意大利雜菜湯。我哋揀咗白湯椰菜花煙肉忌廉湯,真係超級濃鬱,飲落去每一啖都食到好豐富嘅口感。**熔岩提拉米蘇**最後上嚟嘅Tiramisu甜品真係好驚喜,上面嘅芝士奶蓋鹹鹹地,味道濃郁,唔會太淡,真係好好味。整體嚟講,Anna 餐廳嘅食物質素高,環境又舒服,幾適合朋友聚會,真心推介大家去試下!希望佢哋可以保持呢個水準!

我哋叫咗一個燒雞西班牙海鮮飯,價錢都係88蚊,仲加十零蚊升級套餐,包埋一個湯、一個小食包同飲品,性價比超高!

**燒春雞**

烤春雞
**西班牙海鮮飯**

西班牙海鮮飯
**小食**
我哋揀咗炒蘑菇,蘑菇好多汁,炒得啱啱好,口感一流。
炒雜菇

**濃湯**