2022-07-15
🐮牛陣🐮香港人對於放題都愛不釋手,皆因可盡情地食呀食!住屯門既朋友同我講卓爾居新開左牛陣,佢見到門口個牌寫住限定有新店開幕優惠,download apps登記成為會員食lunch 或dinner既黑毛和牛套餐就免費升級日本產特選黑毛和牛,既然我去朋友度咁我地就必然去攞佢新張優惠啦😆日本產特選黑毛和牛set , 黑毛和牛唔會太肥,色澤比較光紅,細緻的油花食起來很軟同好嫩口,日本產係唔錯的。店員先端上海鮮盛盒,新鮮美味,湯底有鰹魚湯、壽喜燒、美肌豚骨、解番茄湯、藥膳香辣、濃厚雞白湯。醬料超多款,特別推薦佢18禁辣油,愛辣既我簡直無挑戰自己!仲有好多款蔬菜,特別一提佢有自製薯粉,有紫薯味、南瓜味同綠豆味,顏色好靚!熟食區有番薯條、薯角、關東煮等。飲品超過10幾款,重點係有自家桂花烏龍茶、玫瑰茉莉茶。任食Häagen-Dazs雪糕作為吃飽飽黎的甜品確實唔錯。
飲品超過10幾款,重點係有自家桂花烏龍茶、玫瑰茉莉茶。
任食Häagen-Dazs雪糕作為吃飽飽黎的甜品確實唔錯。