餐廳: 麵賜園
資訊:

2023-01-02 30 瀏覽
呢個旺角小店用左霓紅燈做招牌 非常搶眼球🤩入到去見到好多明星既既應援物e.g Mirror 林明禎 Collar 😚邊食邊追星每碗湯麵都會附上一小碟花生 可以同麵一齊食增加口感🍜 ♡ 鐵三角蠔鮑蟹海鮮湯麵 $118麵底揀左拉麵 湯底用左鮮魚湯|配料有生蠔、鮑魚、青口、蜆同蟹柳 一碗就食到咁多貴既海鮮😍同埋令湯頭好鮮甜♡ 牛隊長湯麵 $88麵底都係揀左拉麵 呢揀湯底就用左濃牛骨湯|配料有 秘制牛肋條、和牛封門柳、牛肚、牛筋同籮白呢碗好足料 啖啖都係肉籮白都好甜好入味ʕ •ᴥ•ʔ 湯底味道濃郁♡ 七味炸雞件 (跟餐+$25)炸雞冇即時食但係都仍然好脆口同有肉汁✨七味粉唔會太重味而食唔到雞味♡ 牛油果蝦多士(兩件)(跟餐+$40)牛油果同蝦好夾🍤雖然係炸但咬落唔會覺得太油膩♡ AK 箍住你(涷)$30♡ 薑濤•朱古力(熱)$32 飲品都好多用左mirror成員命名而成 亦有用其他出名既明星做飲品名🍵賣相同個杯都好特別 見到有啲有心心形狀薑味朱古力飲落都幾特別🤣有種冬天可以補一補既感覺
呢個旺角小店用左霓紅燈做招牌 非常搶眼球🤩
每碗湯麵都會附上一小碟花生 可以同麵一齊食增加口感🍜

♡ 鐵三角蠔鮑蟹海鮮湯麵 $118
麵底揀左拉麵 湯底用左鮮魚湯
|配料有生蠔、鮑魚、青口、蜆同蟹柳
一碗就食到咁多貴既海鮮😍同埋令湯頭好鮮甜

♡ 牛隊長湯麵 $88
麵底都係揀左拉麵 呢揀湯底就用左濃牛骨湯
|配料有 秘制牛肋條、和牛封門柳、牛肚、牛筋同籮白
呢碗好足料 啖啖都係肉
籮白都好甜好入味ʕ •ᴥ•ʔ 湯底味道濃郁
♡ 七味炸雞件 (跟餐+$25)
炸雞冇即時食但係都仍然好脆口同有肉汁✨
七味粉唔會太重味而食唔到雞味

♡ 牛油果蝦多士(兩件)(跟餐+$40)
牛油果同蝦好夾🍤雖然係炸但咬落唔會覺得太油膩

♡ AK 箍住你(涷)$30