2018-04-24 38 瀏覽
同兩個朋友係附近做完瑜珈鬼咁肚餓,行過畀呢間cafe個霓虹燈招牌吸引住,一於入去試下望一望個餐牌,好多選擇,我地又想食 burger 又想食pizza,見到意粉又想食,why not all?😂😂前菜點咗煙三文魚田園沙津,正路嘢,食材新鮮,加埋個芝麻醬好醒胃😋之後黎嘅係蝦汁海鮮意大利粉🍝蝦同青口雖然都知係冰鮮海鮮,但出奇地爽口鮮甜,蝦汁撈落啲意粉度,酸酸甜甜真係好好食Pizza 我就發板叫咗 Parma Ham pizza, 由於個人好鍾意食 Parma Ham, 所以我對呢個pizza 係有私心嘅!😂😂佢個餅底係薄身個隻,又脆又唔漏,正🤤🤤食Burger 就緊係要揀牛啦。呢個安格斯牛肉Burger 真係冇得頂!舊牛勁juicy, 芝士同菜一啲都唔嗇色,一啖咬落去勁滿足!佢啲薯條仲要係有誠意,入面係有薯肉架!😍😍三個人食咗都幾多,好滿足。相信呢間cafe將會變咗我飯堂之⼀😇😇