尖沙咀又有新omakase食啦😏呢到除左壽司bar枱比你望住師傅為你展現刀功之外,行入啲仲有個更加好vibe嘅卡位,比你同朋友慢慢嘆~*而家星期日至四,指定晚市omakase仲有85折🤭「神樂」Omakase$950🍣由前菜,刺身,和食料理,到壽司總共有18道料理⭐️我一般好少食象拔蚌,但呢個象拔蚌配青檸汁,海鹽同柚子皮嘅刺身,食落好juicy好清新,越咬越有鮮味🍋之後就係越食越愛,配左啫哩之後好開胃嘅白子,黏黏地,有入口即溶嘅口感🐟和食料理係暖笠笠嘅蒸物,總結左上半場嘅前菜同刺身部份😌和食料理之後就到重頭戲-壽司嘅部份🍣火炙赤目魚壽司一放入口就軟化左,半熟青海老嘅口感亦相當結實。壓軸出場嘅吞拿魚腦天,雖然望落好多筋,但實質上係入口即溶,味道濃郁嘅程度令人難以忘卻🤤最後就以帶有鮮味而又暖笠笠嘅蟹肉味噌湯完結~

*而家星期日至四,指定晚市omakase仲有85折🤭

「神樂」Omakase$950🍣

和食料理係暖笠笠嘅蒸物,總結左上半場嘅前菜同刺身部份😌

和食料理之後就到重頭戲-壽司嘅部份🍣

最後就以帶有鮮味而又暖笠笠嘅蟹肉味噌湯完結~
  • 神樂omakase