2024-11-29 695 瀏覽
今次呢間真係相當驚喜、除咗專門係牛舌至尊、仲要係新鮮直到朝頭早九點到貨當日買晒嘅一間牛舌專門店!就去一睇點解佢咁受歡迎先!點解我話受歡迎因為呢間鋪經常爆場,Lunch嘅時間仲排隊先有得食!呢度呢除咗用鐵板系列之外,仲有單點牛舌!份量都可以自己控制到!仲有一啲套餐加$28仲可以包埋湯沙律汽水同飯!加多$300仲可以㗎溫泉蛋同牛舌飯!今次叫咗相對好限量高質嘅牛舌黎食!相對來講佢有沙律同埋牛舌洋蔥湯係好好既開頭!佢個溫泉蛋非常之滑!三重牛舌套餐三重牛舌有兩款唔同嘅牛舌!配合埋佢地特製既醬汁、同埋辣椒、真係好開胃!牛舌切落去粉粉地、食落去彈滑!口感都好juicy!香蔥簿燒牛舌心香蔥同蒜蓉不嬲都係非常好嘅食物拍檔!再配上厚度啱啱好嘅牛舌,成件事更加有層次!再加上鐵板嘅溫度牛舌推持口感咬落去啱啱好!最後提提大家出面有好多牛舌屋,但係呢間係第一間分店嘅咋所以喺呢度先有得食!見到其他區嘅就唔係同一間啦Guy town牛舌專門店深水埗深水埗桂林街46B地舖

今次叫咗相對好限量高質嘅牛舌黎食!

三重牛舌套餐

香蔥簿燒牛舌心
香蔥同蒜蓉不嬲都係非常好嘅食物拍檔!

Guy town牛舌專門店深水埗
深水埗桂林街46B地舖