本身超級超級超級鍾意食魚生嘅我,嗰日同朋友一齊食飯唔想等位就去咗呢間冇乜人嘅立食魚生飯店。其實平日佢係有座位嘅,但一到左星期六日就會攞走晒啲椅講返個飯,魚生勁大粒,新鮮肥美,已經一早幫你撈左醬油,淨係加Wasabi就得。個飯有吞拿魚三文魚同帶子仲有三文魚子!絕對係我食過數一數二最好食嘅魚生飯,一啲都冇誇張!!!雖然佢唔係用poke bowl 既sauce 去mix,但係佢都係預先幫你撈好,魚生有cut到一粒粒,所以我都將佢歸類為poke bowl.出邊無論係日本嘅魚生飯定係poke bowl 都係勁貴或者勁少魚生,但係呢一個魚生飯你係可以每一啖都會食到魚生。個師傅仲要係日本人,$100鬆啲呢個價錢真係超值!所有嘢都係滿分