2023-03-03 106 瀏覽
👐🏼一班朋友約出來聚會,天氣凍搵地方打邊爐,我地班朋友都住火炭附近,咁岩搵到一間沙田商業中心入面叫相馬日式火鍋,夜晚時間去都好多人,我地照等位💘👐🏼入面環境都好舒服,行到入去已經陣陣香味,未食就更加肚餓,我地擇美國特選牛肩胛,真係好好食,肉質新鮮又嫩口,入口即溶,牛味又好濃💘❤️‍🩹海鮮 💓真係估唔到有咁多,龍蝦、帶子、青口、螺仔、蜆等等,真係又大舊又新鮮,好好味❤️‍🩹串燒 💓好香熱辣辣,有雞、牛肉、豬肉、魷魚、金菇肥牛等等,串燒真係好香燒得好好食,火位又剛剛好,而且d肉都好嫩口 ❤️‍🩹蕃茄湯 💓好多蕃茄做湯底,落足料,好香好濃既蕃茄湯,基本上都可以唔需要再加醬油,好夠味 💘好味指數 ❤️‍🩹❤️‍🩹❤️‍🩹❤️‍🩹❤️‍🩹回頭指數❤️‍🩹❤️‍🩹❤️‍🩹❤️‍🩹❤️‍🩹

好味指數 ❤️‍🩹❤️‍🩹❤️‍🩹❤️‍🩹❤️‍🩹
回頭指數❤️‍🩹❤️‍🩹❤️‍🩹❤️‍🩹❤️‍🩹