2018-05-30
已經唔係第一次黎,但次次都食夜晚,因為可以任食肥美既生蠔同鮮甜既長腳蟹今次就破格試埋個lunch 放題先,餐廳竟然安排我係比較隱敞既位置,靜靜地可以傾下計,又可以任食,爽呀呢部機係新加架有得自制乳酪有得玩仲有得食飲品依然係好多選擇,維他系列、韓式飲品,仲有酒飲添當然唔少得甜品區,有自家制既芝士餅、果撻、奶凍、和菓子、泡芺雪條就有阿波羅既雪糕同雪條同埋韓式雪條添沙律吧都有好多野揀,蟹籽、蟹柳、螺肉、八爪魚、中華沙律、青瓜絲等等,想食得健康,呢個都係唔錯既選擇刺身方面就有大甜蝦、象拔貝、鮮帶子、鮑魚片等等,味道正常,都唔會有太大驚喜,但值得一讚係餐廳幾足料,我地叫幾多就真係黎足個數量壽司就比平時既放題好食,睇得出餐廳係有誠意,我地叫左香芒炸蝦卷、北寄貝、火炙蟹腳肉、火焰鵝肝帶子、火炙和牛壽司炸物有大蝦、蕃薯、南瓜、茄子天婦羅,全部都即叫即炸,所以要稍後片刻,蕃薯幾甜,唔錯,可以一試!另外仲有芝心蝦丸、紫心香芋丸、雞軟骨添燒物方面真係幾值得試,有黃金燒蠔、蝦,即係用芝士整成,仲有蒜香味揀,右下角個香煎大蝦真係幾大隻,又彈牙爽口,好新鮮呀仲有蟹粥、瑞士雞翼、炒雜菇、燒栗米,連印度薄餅都有添蒜香
今次就破格試埋個lunch 放題先,餐廳竟然安排我係比較隱敞既位置,靜靜地可以傾下計,又可以任食,爽呀 呢部機係新加架有得自制乳酪有得玩仲有得食 飲品依然係好多選擇,維他系列、韓式飲品,仲有酒飲添 當然唔少得 甜品區,有自家制既芝士餅、果撻、奶凍、和菓子、泡芺
雪條就有阿波羅既雪糕同雪條同埋韓式雪條添 沙律吧都有好多野揀,蟹籽、蟹柳、螺肉、八爪魚、中華沙律、青瓜絲等等,想食得健康,呢個都係唔錯既選擇 刺身方面就有大甜蝦、象拔貝、鮮帶子、鮑魚片等等,味道正常,都唔會有太大驚喜,但值得一讚係餐廳幾足料,我地叫幾多就真係黎足個數量 壽司就比平時既放題好食,睇得出餐廳係有誠意,我地叫左香芒炸蝦卷、北寄貝、火炙蟹腳肉、火焰鵝肝帶子、火炙和牛壽司 炸物有大蝦、蕃薯、南瓜、茄子天婦羅,全部都即叫即炸,所以要稍後片刻,蕃薯幾甜,唔錯,可以一試!
另外仲有芝心蝦丸、紫心香芋丸、雞軟骨添 燒物方面真係幾值得試,有黃金燒蠔、蝦,即係用芝士整成,仲有蒜香味揀,右下角個香煎大蝦真係幾大隻,又彈牙爽口,好新鮮呀 仲有蟹粥、瑞士雞翼、炒雜菇、燒栗米,連印度薄餅都有添 蒜香牛柳粒就鐵板上,每舊都好大粒,夠哂鑊氣,仲有清甜既清酒煮蜆 甜品就推介右上角既椰汁奶凍同左下既芒果奶凍,夠哂滑,又唔太滯