2024-06-29 2053 瀏覽
Tempura Makino價錢💲: $328 二人餐好味程度😋: 4/5服務🍴: 3.7/5環境🗾: 3.7/5性價比🥢: 3.7/5回頭率😚: 3.7/5-想食天婦羅又唔想食天丼(好多商場都有個間),咁去開呢個商場就可以試試呢間。覺得呢間都幾好食,比起天丼高級小小。坐喺師傅前面仲可以睇住佢哋即刻炸。原本以為好貴,但個日見到有套餐,估唔到都抵食☺️-✅沖繩水雲醋物+吞拿魚三文魚刺身。水雲酸maymay,入口sur落喉嚨。吞拿魚刺身雖然係赤身,但魚肉都幾嫩,唔會好腥☺️三文魚夠肥美有厚度,卷成花之戀咁🐟-✅✅炸鱈魚天婦羅。原條魚上的炸鱈魚肉質保持juicy滑嫩。天婦羅油溫控制得唔錯無油膩咁👍🏻 用來炸的油好新,炸出來顏色仍然好雪白🤓粉漿都唔厚。唯一挑剔的係魚味會差欠缺啲。-✅虎蝦天婦羅盛盒。炸蝦都唔錯,大大隻,蝦肉有彈性。仲有啲炸豆!-✅凍蕎麥麵。蕎麥麵麵製唔錯,唔會好粉/黏。過冷河的動作做得好足,麵條乾爽。配蕎麥麵汁同wasabi食夏天一流😎-✅是日雪芭。柚子雪芭好清新,面頭仲有d柚子蜜,好似食緊柚子🧊咁😆
Tempura Makino
價錢💲: $328 二人餐