2006-07-24
服務唔係一流...不過還有優越之處。我好種意食海膽,所以成日周圍係咁食,去到邊叫到邊...確實佢海膽暫時都係味道一流,唯一最有新鮮甜味海膽,同係日本食,即場開開膽一樣味,值得加許。同屋企人耐唔耐會夜晚會去個道,每次都會叫CHIEF SPECIAL, 由大司傅去發板。成個set, 佢會比佢餐廳最新鮮野你,佢自己諗,你坐係道等食,有咩特別常食話可以單聲比佢知,佢做埋係個餐裡面。裡面d魚生確實真係好新鮮,餐裡面好味仲會有脆扑扑炸魚翅,好香甜海膽蒸蛋等。味道真係唔錯!! 叫埋個凍sake 就ichiban 喇!!! 不過都要預600-700 一位! 以食物新鮮道同美味道還有一流海膽,我會繼續去。記得食完叫佢送比一個apple sorbert! 正!!