2022-12-30 102 瀏覽
朋友介紹食過呢間生蠔好抵食, 難得今日公司放早, 即刻去試下!原來呢間野位置幾易搵,係時代附近,行幾分鐘就到啦。一上到去,即刻好好有人招呼入座,講解一下個生蠔放題點玩。原來佢係一個Set黎,$468一位,再加一。同埋呢個Set唔係淨係食生蠔, 係包埋餐湯,前菜,一個main course同一杯野飲。如果鍾意飲酒既朋友可以加$98任飲紅白酒,不過自問唔算好飲得,就咁叫個set試試佢就算今次一行兩人,食完前菜同餐湯就會先上十隻生蠔,個海鮮拼盤仲有其他野食,有螺有蝦。個主角係生蠔,當然要講講啦,食落唔似平時酒店buffet個d咁。首先每一隻個size都唔細的,同埋佢係即叫即開,而且師傅都清洗都幾好,食落冇乜沙石。每一隻都大細平均有肉,都食得到有海水既咸香。話口未完就追加多一打Main course我就叫左牛扒,叫左五成熟,不過不失,個配菜薯角超好食,食唔停,可惜薯角唔包括係放題名單上🤣🤣🤣其實食完個扒都幾飽~ 但都係忍唔住叫多幾隻蠔,大滿足!

原來呢間野位置幾易搵,係時代附近,行幾分鐘就到啦。
一上到去,即刻好好有人招呼入座,講解一下個生蠔放題點玩。