2020-10-05
上次兩個人食一打生蠔加串燒都五百幾蚊埋單,今次嘅buffet有生蠔任食,就唔洗就住黎食啦!!!🦪美國生蠔雖然size唔算好大隻,但都算幾肥美鮮甜,比預期嘅質素好好多!!🍣魚生三文魚好肥美好新鮮!!! 牡丹蝦都好新鮮同大隻,而且有膏,非常高質但係食兩隻就覺得漏。🦀長腳蟹腳質素幾好,肉質鮮甜,可惜枱上只有一把較剪,食起上黎比較麻煩。🦐凍蝦肉質爽口但唔太甜,質素一般。🐚翡翠螺大隻但有沙😵🐮燒牛肉、吉列牛牛肉完全唔掂,燒牛肉味道似叉燒,而吉列牛食落有臘肉味😵🍢串燒有好多款串燒,包括雞翼、雞軟骨、蝦、雞腎、骰仔牛等等,最好味係蝦,肉質結實爽口而鮮甜。🍰甜品甜品款式都算多,試咗四款蛋糕,味道唔錯唔會太甜。🍦Movenpick一共有四隻味,分別係雲呢拿、朱古力、士多啤梨同楓糖核桃味。🍹飲品飲品有橙汁、桔橘綠茶、咖啡、茶同水,冇特別驚喜。仲有啲凍盤、麵包、熱食等,整體味道還好,魚生同生蠔有驚喜,如果牛肉整得正常啲嘅話會加番好多分!為人為己,出去拎食物嘅時候記住要戴口罩呀!!味道: ⭐️⭐️⭐️服務: ⭐️⭐️⭐️環境: ⭐️⭐️⭐️價錢: ⭐️⭐️⭐️
🦪美國生蠔
🍣魚生
🦀長腳蟹腳
🦐凍蝦
肉質爽口但唔太甜,質素一般。
🐚翡翠螺
大隻但有沙😵
🐮燒牛肉、吉列牛
牛肉完全唔掂,燒牛肉味道似叉燒,而吉列牛食落有臘肉味😵
🍢串燒
🍰甜品
甜品款式都算多,試咗四款蛋糕,味道唔錯唔會太甜。
🍦Movenpick
一共有四隻味,分別係雲呢拿、朱古力、士多啤梨同楓糖核桃味。
🍹飲品
飲品有橙汁、桔橘綠茶、咖啡、茶同水,冇特別驚喜。
為人為己,出去拎食物嘅時候記住要戴口罩呀!!
味道: ⭐️⭐️⭐️
服務: ⭐️⭐️⭐️