好少好少寫評,但依間餐廳值得多啲人知道☺️想試下大角嘴嘅小店,係OpenRice同社交平台就搵到依間餐廳。見到薯仔沙律係用好少嘅蛋黃醬,而係用無糖乳酪整,即刻成件事健康咗。味道好豐富,有好多紅蘿蔔薯仔粒同青瓜,好好食又唔膩🤩今日跑完長課需要補充翻蛋白質,而個雞肉卷好多protein。塊雞扒好厚,煎蛋又唔會好油,加埋生菜同蕃茄,成個卷好足料。最鍾意佢冇醬同芝士,所有味道都係原汁原味🤩不過包裝上,可能係外賣嘅緣故,翻到屋企食個陣,有啲雞扒嘅汁係包裝紙到漏出黎,有少少論盡🤣🤣不過可能係我搣張紙搣得唔好(?)但總括嚟講性價比好高,足料得黎唔會過份調味,一定會再幫襯,希望依個時勢下嘅小店能夠keep住水準長做長有!感謝店主係whatsapp耐心地解答我問題☺️
好少好少寫評,但依間餐廳值得多啲人知道☺️

但總括嚟講性價比好高,足料得黎唔會過份調

感謝店主係whatsapp耐心地解答我問題☺️
外賣自取