2023-03-22
係旺角區想食海鮮打邊爐😍同事話有間新店係通菜街都幾正,黎到見到都有8成滿👍🏼幾好生意🤭。海鮮可以單點/套餐。。我地擇左個「至尊海鮮套餐B $338/位」送胡椒豬骨湯底,個餐包括左超多海鮮!仲好新鮮又多!包括:東𤅗刺身拼盤 波士頓龍蝦海鮮盤波士頓龍蝦 半隻南非鮮活鮑魚 1隻蟶子皇 1隻大元貝一隻另6款廚師發辦海鮮紐西蘭青口生劏白鱔片基圍蝦本灣鮮魷馬刀貝貴妃蚌。大癲!個餐勁勁勁抵食,首先呢度係無收醬料費,所以基本上個海鮮餐都飽左8成,唔使點叫其他配料都好夠食,另外佢啲海鮮全部都識郁架!好似南非鮑、大蝦、元貝個啲全部都好靚大大隻!。啲職員會係旁邊大概同你講煮幾多分鐘咁👌🏻,都幾helpful ,之後個frd話想食啲肉,就order左「即包明記雲舌皇$55」超大粒雲吞!仲要有3大隻蝦係裡面,勁爽口彈牙。「雜菌盤 $38」抵食,咁大盤都係$38,「稻庭烏冬 $28」正常發揮。。總結黎講呢間性價比極高,海鮮超掂🫶🏻🫶🏻❤️
包括:
本灣鮮魷
馬刀貝
貴妃蚌
。
總結黎講呢間性價比極高,海鮮超掂🫶🏻🫶🏻❤️