2020-06-17
老闆生日飯一早訂左枱食好西前菜沙律🥗茶碗蒸 蛋嫩 老闆點了父親節menu set 而我地其他人就叫了十貫sushi 由於坐bar枱 所以都係一件一件上菜好似omakase 又可以同師傅溝通下 吹下水 唔錯唔錯 之前都黎過2 次了 對比之前坐普通枱食十貫 坐bar 枱食好食d架! 亮點係拖羅 同海膽 仲有最后個拖羅卷 帶子同赤身都好味 肉質都新鮮好滑至於老闆點既同我地有咩唔同呢 就係多左個刺身盤同炙燒大拖羅嗽 仲有個烏冬openrice相片有限 出唔到咁多 今餐真係好滿意呀 餐廳知我地老闆生日仲送左小小的南瓜cake 唔會太甜又無咁肥 真係好滿足 店員仲好好幫我地影相 📸️ lunch time peak hour都有d唔好意思 老闆非常滿意 我地都好開心🥳 下次都要早d 訂bar 枱
前菜沙律🥗茶碗蒸 蛋嫩
老闆非常滿意 我地都好開心🥳