2019-06-15 92 瀏覽
今日番工前經過見到呢間麵包🥯店幾靚,好多款新鮮麵包,我選了:薯頭$24:麵包非常鬆軟,所謂(薯頭)原來不是只有薯仔蓉,包內饀料非常豐富內有:粟米粒、火腿粒、薯仔,食落口又不會太鹹味道剛剛好,包內有很多饀料不會同其它麵包食2啖就無饀。蒜香煙肉軟包$28:煙肉一大片,蒜蓉鋪滿包包上,遠遠都聞到蒜香味撲過來,一定要買來食,煙肉和蒜香夾得很好,甘香又美味,真是香味沒法檔。香軟肉鬆包$28: 超多肉鬆舖係面,要好小心翼翼咁食,裡面仲有芝士咸香味,好有口感! 章魚大哥$28: 賣相超級kawaii,觸鬚是用腸仔弄出來,麵包都好鬆軟,太可愛真係唔捨得食!香菇麻糬包$22: 真係成粒香菇形狀,而裡面是芝麻餡料,超香濃既芝麻味道,食落口QQ彈牙麻糬既口感!好味道!😋爆爆水果茶216(oz)$35,鮮檸Mojito(16oz)$30,爆爆水果茶有各款水果,好fresh好清甜,而鮮檸mojito 帶有微酸不會太甜,加上天氣很熱,飲落口即刻覺得不太熱清涼哂,加個包一齊食覺得很幸福。😊😊+++++++++++++++如果大家喜歡💕我寫既食評,麻煩比個❤️鼓勵一下我,我會寫更多更好既食評比大家!😊

+++++++++++++++