2010-02-02 111 瀏覽
請人食飯,位於蘭桂芳,仲要食串燒,預算好貴。原來都有好多lunch set $110-$200不等。價錢ok!環境很舒服,又無油煙味。service又好(可能我地有個VIP人一起吧)食物好快到。燒銀鱈魚飯,片魚燒汁太多,好咸,蓋晒銀鱈魚香。魚生粒壽司飯,好震撼!滿滿的魚生,一望就知新鮮。有三文魚籽、油甘魚、八爪魚、三文魚、劍魚。飯粒我覺得唔夠珍珠,黏d會好d。三色丼, 三文魚籽+是吞拿魚腩+海膽。嘩!d海膽令立立,又係好新鮮!正!窩蛋牛肉鍋飯,沒試,同事說,牛肉不韌,好食!燒牛肉飯(七成熟),同事太遠,無試到。跟set 配有,日式甜甜地的前菜,青瓜蟹柳、面豉湯。某d set仲有蟹籽青瓜蟹柳沙律。$220有十款燒物,我地十一人,叫左兩客。煙肉包車厘茄、雞肉釀冬菇(好食!)、雞肉丸、雞軟骨、帶子(燒得半熟,但無鮮味)、燒牛舌(有部份過火了,韌左)、燒螺肉、茄子、豆腐。整體上,大家都覺得其他野,好食過燒物。會員,送甜品:紅豆呍哩o拿雪糕。估唔到呢度既呍哩o拿雪糕又幾好食噃,又香又滑。少少地混d紅豆雪糕,好match!

食物好快到。燒銀鱈魚飯,片魚燒汁太多,好咸,蓋晒銀鱈魚香。
魚生粒壽司飯,好震撼
窩蛋牛肉鍋飯,沒試,同事說,牛肉不韌,好食!
燒牛肉飯(七成熟),同事太遠,無試到。
燒銀鱈魚飯
燒牛肉飯