2024-04-07
叫咗個 $868嘅二人份深海商務套餐,貪佢咩都有唔洗諗餐湯係黑松露蘑菇忌廉湯,好濃嘅蘑菇同黑松露味,落咗忌廉成碗更滑一人一個什菜沙律,酸酸甜甜嘅dressing, 啲蔬菜好鮮甜有4隻是日精選生蠔,一款係法國Chiron N1 , 有海水味,好厚肉得嚟比較爽甜,另一款西非野生蠔N2 , 如果中意creamy 嘅呢款一定埋,入口好軟滑,冇乜鐵鏽味迷你刺身拼盤有三文魚貝類同埋甜蝦揀呢個餐嘅除咗有有生蠔食仲有煎脆皮鵝肝,滿足晒兩個願望,鵝肝多士有兩件,熱辣辣,多士好脆好軟,鵝肝夠厚肥都幾大舊,但唔會覺得溜因為加咗酸醋中和番,加拿大斧頭豬扒,美國安格斯肉眼同紐西蘭羊架揀嘅 3選1嘅主菜揀左豬扒,平時出面嘅豬扒好難做得好食,好怕好乾好柴,呢個一啲都唔會,係勁juicy, 咬落啖啖都爆汁,肉質仲粉粉地好嫩最後埋尾就有碗深海海鮮拉麵,份量就真係一碗麵兩人share, 但係食到尾其實都已經好飽,所以一碗share 係岩岩好,湯底豬骨味濃,有隻幾大隻嘅燒海蝦,蟹柳,魚板,冬菇套餐仲包兩杯無酒精 $28 嘅飲品
迷你刺身拼盤有三文魚貝類同埋甜蝦
套餐仲包兩杯無酒精 $28 嘅飲品