2025-01-29
🩵尖沙咀|新鮮食材|高質居酒屋🩵今次放工同同事食日本嘢,位於K11附近,好易搵,而餐廳佈置係好有日本居酒屋嘅feel,好Chill ,而且全晚都有Happy Hour,啤酒 高球酒 燒酌 梅酒 都有買一送一 ,今次飲左柚子檸檬酒,甜甜地,超岩我地女仔傾偈小酌下🥰依家樽裝酒精飲品仲有七折,超抵🥰💛池魚 $298當日推薦新鮮刺身,見住師傅切出嚟嘅過程已經非常治癒,擺盤非常精緻,食落去超級Fresh,而且魚油甘香細膩,入口質感好爽有咬口,好食😋💙生蠔 $98超級大隻,蠔身修長,食落層次豐富,蠔身爽滑彈牙,味道以海水味+鹹味為主。🧡寿司八貫+小卷 $388三文魚/深海池魚/油甘魚/赤身/左口群邊/八爪魚/魷魚/赤蝦+自選小卷老闆娘教我哋用旁邊嘅薑點個豉油落個壽司度,份量更加容易控制,用咗呢個方法食落去嘅壽司更加好食😋而每一款壽司呢都超級新鮮,而佢本身嘅壽司飯已經做好咗調味,所以就咁食都非常出色😋🩶牛油果炸軟殼蟹卷 $138呢個超級推薦,軟殼蟹炸得超級鬆脆,加埋新鮮嘅牛油果,味道超級夾,一上就極速清哂😋
💛池魚 $298
💙生蠔 $98