2023-05-20
同🦭男朋友係MOKO睇完戲搵野食😎經過Pizza Express出左新口味menu😳而且出示個ig post仲有超級大!優!惠!😍作為一個精明嘅小吃貨🐹梗係要入去開餐啦😋🆕️焗蘑菇配托米諾芝士及羅勒香草醬🍄 $78 🍄蘑菇釀入軟滑微甜嘅托米諾芝士🧀配清新羅勒香草醬🌿食落除左芝士同香草香氣之外仲要勁多汁💧一咬落去汁水四溢🌊超爆Juicy超正!而且蘑菇蘸蕃茄醬一齊食🥫蕃茄醬特別香濃🤤成個配搭好fresh✨作為前菜好醒胃!🆕️意式八爪魚片冷盤🐙 $98🐙八爪魚片灑上橄欖、蕃茜、橄欖油及檸檬汁🍋新鮮嘅八爪魚片配上檸檬汁特別清新😌鮮味特別突出!作為前菜酸酸地夠晒開胃🤤胃口大開嘅我地預備好迎接主菜pizza啦🍕🆕️煙燻燒烤醬牛肉薄餅🍕 $188塗滿香濃煙燻燒烤醬的羅馬薄餅餅底🍕配上肉嫩多汁的燉牛肉、紅洋蔥、車厘茄、蕃茜及馬蘇里拉芝士🧀材料夠晒豐富!牛肉用左牛面肉🤤食落又軟又腍仲要充滿膠質‼️配合脆卜卜嘅pizza同香濃嘅燒烤醬🔥真係食多兩舊都唔怕膩呀😂🆕️士多啤梨冰茶🍹 $48特飲用士多啤梨果蓉及紅茶調配🍓用士多啤梨片及迷迭香點綴嘅士多啤梨冰茶🍹清甜解渴特別配合pizza😋食一啖濃郁嘅pizza再飲啖清新嘅
🆕️焗蘑菇配托米諾芝士及羅勒香草醬🍄 $78
🆕️意式八爪魚片冷盤🐙 $98
🆕️煙燻燒烤醬牛肉薄餅🍕 $188
🆕️士多啤梨冰茶🍹 $48
特飲用士多啤梨果蓉及紅茶調配🍓用士多啤梨片及迷迭香點綴嘅士多啤梨冰茶🍹清甜解渴特別配合pizza😋食一啖濃郁嘅pizza再飲啖清新嘅冰茶✨解渴得黎又可以refresh口腔😌
🆕️意大利咖啡雪糕☕️ $58
🦭男朋友揀左半飲品半甜品嘅Affogato☕️ 香濃嘅咖啡配上Haagen Dazs雪糕🍦同時享受到咖啡香同雪糕甜🤤由其是混合左佢哋係一齊嘅combo更加突出👍🏻醒神但冇咖啡苦澀味 仲甜甜地好好味😋
🆕️焗芝士蛋糕🍰 $68
一頓飯要有甜品先算完美💯用芝士蛋糕作為哩一餐嘅句號🥰香濃軟滑嘅芝士蛋糕好香😌一啖食落去滿滿芝士香充滿口腔🧀蛋糕質地唔太硬身又唔算軟身❤️芝味十足👍🏻