2019-07-28
#巧手製作 #唐記包點 其實不嬲都會去糖記或者巧手買早餐或者午餐一來佢又方便二來又抵食 相入面只需要$100就已經有2人分既早午餐 朝早食一個包🥯再晏晝食埋個飯盒🍱仲要咁豐富好似開左個小型大食會咁 其實真係好抵食👏🏻😎🔺叉燒滑腸大大份 又滑加埋蔥花好香口 入面叉燒既數量都唔小 腸粉皮都厚量 所以細食既朋友食個腸粉都開始飽飽地😛🔺燒賣四大粒 肉質彈牙又厚實 拍得住茶樓既燒賣 價錢又唔貴 性價比高🔺北菇滑雞飯 想健康d叫員工俾多d菜 所以菜既份量都多左🥗 蒸雞唔會好乾 滑身 成盒大約有5-6塊雞件 位置食落似雞上脾既位🍗北菇雖然唔系話好香 但系勝在得一粒我都覺得好珍貴🤣🔺咸蛋肉餅飯 最鐘意撈到拌勻哂黎食 咸蛋雖然唔系流油個種咁靚但系有咸蛋個香味令成個飯都好食仲有我至愛既巧手/唐記包既一款—香芋包!記得襯佢熱辣辣既時候食 因為呢個時候佢既香芋餡系最綿綿既 又系最帶得出香味既時候 平日早餐一次食2個都唔會厭! 不過香芋包都幾搶手 好快都會賣哂 真系要睇準時間或者睇下仲好唔好彩仲未賣哂😆
其實不嬲都會去糖記或者巧手買早餐或者午餐
朝早食一個包🥯再晏晝食埋個飯盒🍱