2022-10-10 330 瀏覽
喺旺角竟然有間咁靚嘅寵物cafe😍 餐牌除咗人食之外,仲有好多寵物餐可以揀,樣樣賣相都好靚架😍我哋先填飽自己個胃,先再餵毛孩們🫢 首先嚟左抹茶牛奶,係有粒抹茶熊熊冰 勁得意呀😍 店員好貼心比埋糖醬我哋自己調較甜甜度,不過我哋試左唔加糖都好夠味忌廉汁青口好有驚喜,個汁好濃郁好好味,面嗰兩塊蒜蓉包完全晝龍點睛,蘸埋啲汁食好好食 我地仲嫌蒜蓉包太少 好想食多兩塊卡邦尼意粉沖略嫌細份左啲,不過味道依然不錯,面質岩岩好有趙口,但唔會過硬/過淋,個汁偏杰身,每條面都掛滿醬汁, 好滿足新鮮熱辣pizza,餅底係薄脆型餅底,食落唔會好粉好漿口,好惹味滑蛋咖喱豬扒飯豬扒唔會太厚粉,而且咬落好淋好juicy咖喱係日式咖哩,有小小微甜唔辣。滑蛋睇相都知有幾滑啦最後嚟到寵物餐 我哋4隻小狗叫左迴轉壽司,個轉盤真係識郁識轉架🤪 啲食物賣相都好好,壽司上面係魚/蛋/牛肉 下面係用雞肉丸扮飯影完相小狗們急不及待搶住食,好快就清左碟了🤭
抹茶牛奶

我哋先填飽自己個胃,先再餵毛孩們🫢

忌廉汁青口

卡邦尼意粉

三文魚pizza

滑蛋咖哩吉列豬扒飯

滑蛋咖喱豬扒飯
豬扒唔會太厚粉,而且咬落好淋好juicy
咖喱係日式咖哩,有小小微甜唔辣。滑蛋睇相都知有幾滑啦

迴轉壽司拼盤(寵物食)

影完相小狗們急不及待搶住食,好快就清左碟了🤭

抹茶牛奶
忌廉汁青口
卡邦尼意粉
三文魚pizza
滑蛋咖哩吉列豬扒飯
迴轉壽司拼盤(寵物食)